Vloerbekleding

Bent u op zoek naar vinyl, vast tapijt, laminaat of tapijttegels? Bij Woondecoratie Pepermans
vindt u een ruime keuze aan bekende merken. En als u gekozen hebt, plaatsen wij het snel en vakkundig met oog voor een perfecte afwerking, zelfs in uw kleinste kamertje.

Vinylvloer

Kies uit ons zeer ruim aanbod aan vinylvloeren van verschillende merken zoals Novilon, Live In, ... en ontdek ons gamma projectvloeren zoals Mipolam, Tarkett, Objectflor en onze linoleum
(Marmoleum) van Forbo.

Wij beantwoorden graag al uw vragen en bezorgen u de nodige technische fiches.

Laminaatvloer

Balterio

De laminaatvloeren van Balterio zij gemakkelijk te installeren dankzij het snelle en gebruiksvriendelijke ClickXpress systeem.
  
Balterio biedt een grote keuze aan stijlen en decoren. Denk daarbij aan de 'True to nature look', de willekeurige V-groef en extra lange of extra brede planken. Bovendien zorgen het geluiddempend ondertapijt en knappe accessoires voor een perfecte afwerking en look.

Balterio garandeert u een hoge kwaliteit en een ongeëvenaard vakmanschap. Daarom ook hebt u een garantie tot 25 jaar!

Egger

Egger biedt een prima laminaatvloer die eenvoudig lijmloos te plaatsen is dankzij de nieuwste clic-technologie. Bovendien wordt het geluid in de kamer gehalveerd door het geluiddempend ondertapijt. Deze vloer is ook verkrijgbaar in tegeluitvoering.

Vast tapijt

In de collecties van Lano, Domo, Tassibel en Balta vindt u beslist het vast tapijt van uw dromen.
Kiest u voor wol, synthetische vezels, kokos of sisal? Wij adviseren u graag bij uw keuze!

Tapijttegels

Bent u gecharmeerd door de voordelen van tapijttegels? Kom dan snel ons ruime gamma tapijttegels bekijken. Ze zijn gemakkelijk te plaatsen en later te vervangen, na een ongelukje bijvoorbeeld.

De plaatsing

Wij plaatsen al deze vloerbekledingen volgens de regels van de kunst zodat u er vele jaren van kunt genieten.

Voor meer info, raadpleeg onze contactpagina.